Verzending, Retourneren en Ruilen


Verzending

Decomundo maakt gebruik van DHL om uw bestelling te laten bezorgen. Zodra de betaling voor uw bestelling is ontvangen, wordt deze verzonden. Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Mocht dit niet het geval zijn dan ontvangt u hierover bericht van ons. Wij streven ernaar alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren, meestal binnen 2 a 3 werkdagen. Mocht de bestelling vertraging oplopen dan hoort u dit van ons. Is de bestelling binnen 3 werkdagen na verzending nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@decomundo.nl

Het is ook mogelijk je bestelling bij Decomundo af te halen in Enschede, na overleg met ons. We spreken dan een tijdstip met je af.

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. 

Voor het retourneren stuurt u ons (per e-mail) een retourmelding. U kunt gebruikt maken van ons retourformulier ADD TEMPLATE LINK. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 7 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Wanneer het product in ongeschonden staat is ontvangen door ons, wordt binnen 14 dagen het geld teruggestort of ontvang u een nieuw product, indien op voorraad (zie onder voor ruilen). Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Let op dat u het pakket gefrankeerd verstuurd en vergeet niet uw naam, het order –of factuurnummer en bank – of gironummer te vermelden. Voor de snelste afhandeling van uw retourzending voegt u het retourformulier uitgeprint aan uw retourzending toe.

 

Ruilen

U kunt het artikel terugsturen en het gewenste nieuwe artikel vermelden. Vergeet niet het retourformulier bij uw retourzending toe te voegen, dat zorgt namelijk voor de snelste afhandeling van uw retourzending.

Als er sprake is van een prijsverschil met het gewenste artikel dan neemt de klantenservice zo snel mogelijk contact met u op voor de afhandeling.

Als u een artikel wilt ruilen betaalt u zelf de kosten voor het retour zenden. Tevens brengen wij  voor het verzenden van het nieuwe product brengen wij verzendkosten in rekening.

Verpak het artikel samen met de retourformulier in de originele verpakking en breng het pakket naar het postkantoor. Voor details zie sectie ‘retourneren‘